Brug for vareudbringning?


Af Nanna Rasmussen

Kender du nogen, der har brug for vareudbringning?

Hver dag kører Henrik fra Min Købmand – Snekkersten ud med varer til kunder, som har bestilt. Det kan være alt fra travle familier, ældre mennesker eller personer, som har problemer med at gå. Men det kan også være til dig, der lige nu er særligt udsat og derfor bør holde dig inden døre.

“Vi har mange ældre borgere i Helsingør, Snekkersten og Espergærde, der bestiller varer hos os og får bragt dem hjem. Men det er jo i virkeligheden en mulighed, mange andre også kunne benytte sig af. Travle børnefamilier og karriere-familier for eksempel.”

Det koster normalt 49 kr. for vareudbringningen, men Min Købamand – Snekkersten har besluttet at nedsætte prisen for vareudbringing i denne svære tid til kun 29 kr. Du kan betale med kort, mobilepay eller kontant. Skulle du have brug for en hånd til at få sat dine varer på plads, så sørger Henrik også gerne for dette.

 

brug for vareudbringning?
Min Købmand på Strandvejen i Snekkersten

Bestil varerne hjemmefra og få dem bragt til døren

Udover et velassorteret sortiment af basisvarer, som sagtens kan måle sig med store supermarkedskæder, kan man også finde masser af spændende specialvarer på hylderne hos Min Købmand i Snekkersten. Eksempelvis har de som den eneste forhandler i Danmark Zoega kaffe på hylderne. Men også andre populære varer trækker kunder til. Brød fra Brødsnedkeren, et stort udvalg af friske blomster og ugens hjemmelavede fiskeret.

 

Konceptet

Skriv en indkøbsseddel. Send den på mail til Min Købmand eller ring den ind. Min Købmand pakker varerne og bringer dem ud. Eller gå ind på kobmanden-snekkersten.dk, og bestil dine varer allerede i dag.

Min Købmand glæder sig til at byde dig velkommen alle årets 365 dage.

 

Min Købmand Snekkersten

Strandvejen 228, 3070 Snekkersten
Tlf: (+45) 49 22 00 42
Mail: 0450239@minkobmand.dk
facebook.com

 

vareudbringning

KENDER DU NOGEN, SOM KUNNE HAVE BRUG FOR VAREUDBRINGNING?Hver dag kører Henrik ud med varer til kunder, som har bestilt. Det kan være alt fra travle familier, ældre mennesker eller personer, som har problemer med at gå. Det koster 49,- for udleveringen, og vi anbefaler, at der handles ind for 400 kr, så I ikke står og mangler noget de kommende dage. Se mere i videoen nedenfor og del endelig gerne med dit netværk. Husk vi også gerne hjælper med at sætte varerene på plads.

Posted by Min Købmand – Snekkersten on Sunday, June 3, 2018

Artiklen sidst ændret: 17. marts 2020 22:20

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018