Casper anbefaler nærvarme


Af Nanna Rasmussen

Nærvarme er varme med de samme fordele, som vi kender det fra fjernvarme, siger Casper Andersson, der driver sit VVS-firma på Fredericiavej 13 i Helsingør.

Nærvarmeværket tilbyder nærvarme uden for fjernvarmeområder. I forhold til fjernvarme slipper du for investeringen til blandt andet centralkedel og tilslutningen fra værk til forbruger. Selve “værket” er hos dig som nærvarme-forbruger, forklarer VVS-installatør og blikkenslagermesteren.

Med nærvarme får du ukompliceret og miljøvenlig varme i dit hus fra en effektiv luft-til-vand varmepumpe. En fuldautomatisk og miljøvenlig varmeløsning. Varmepumpen opvarmer hjemmet og brugsvandet så effektivt, at man typisk kan reducere sine varmeudgifter med op til 40 %, lyder det fra Casper Andersson.

Når man skal have monteret en luft-til-vand varmepumpe kræver det, at man har et passende radiatorsystem og/eller gulvvarme. Og når luft-til-vand varmepumpen først er monteret, er det lige så nemt, som hvis man havde fjernvarme. Varmepumpen er nemlig fuldautomatisk og kræver ingen daglig vedligeholdelse som f.eks. træpillefyret.

Casper Andersson fremhæver, at anlægget skaffer billig varme, og at det er miljøvenligt, og man er naturligvis velkommen til at lægge vejen forbi forretningen, hvis man vil høre mere om alt fra investering til besparelser.

Artiklen sidst ændret: 6. april 2020 11:41

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018