Din nye lokale guide: HelsingørLIV


Af Dorthe Carlsen

29. juni 2019: Gasbox og Queen Machine spiller foran Kulturværftet i Helsingør. Foto: Torben Sørensen

Sponsoreret: Vi har længe gået og funderet over, hvordan vi kunne koble vores efterhånden mange digitale aktiviteter.

Vi har jo helsingørdagblad.dk, som er Helsingør Dagblads hjemmeside. Som mange allerede ved, lægger vi de hurtige nyheder, som man også kan finde andre steder, gratis ud, mens det indhold, vi har arbejdet med og kælet for, skal man være abonnent for at læse.

Så har vi nsnet.dk, der er Lokalavisen Nordsjællands hjemmeside. Her kommer der historier om vores handelscentre og butiksliv og alverdens foromtaler af en stor del af de begivenheder og arrangementer, vores område byder på. Der er mange, der går ind og læser Lokalavisen Nordsjælland som e-avis på nsnet.dk.

Endelig har vi de sidste par år entreret med ForByen.dk, et landsdækkende site, som er en 100% kommerciel aktivitet. Her har vi skrevet om vores lokale erhvervsliv på vegne af virksomhederne. Historierne er blevet markedsført på de sociale medier.

HelsingørLIV – din guide
Det er mange digitale aktiviteter for et lille mediehus som vores, så vi har besluttet at slå aktiviteterne sammen, så vi fremover “kun” vil have to hovedaktiviteter, helsingørdagblad.dk og en ny underside HelsingørLIV, hvor Lokalavisen Nordsjælland og aktiviteterne på Forbyen.dk/Helsingør smelter sammen.

Med lanceringen har vi sat en tyk streg under at ville løfte og synliggøre de mange aktiviteter, events, begivenheder og arrangementer, der er i vores område. Og give områdets virksomheder mulighed for en moderne digital annonceringsmulighed.

Hvis du liker vores facebook-side, vil du løbende få historier og nyheder om alt det, der sker i vores område. Like og del her.
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du to gange om ugen få historier og nyheder om butiks- og arrangementslivet i din mailboks. Tilmeld dig her.

Man vil kunne finde HelsingørLIV ved at skrive Helsingørliv.dk, nsnet.dk eller ved at gå til helsingørdagblad.dk og finde fanen øverst til højre, der hedder HelsingørLIV.

Artiklen sidst ændret: 25. februar 2020 12:19

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018