9. FEB-15. FEB “Det´ r for børn” på Kulturværftet


Af Julie Andersen

Hr. Skæg optræder i Helsingør i vinterferien.

Vinterferien på Kulturværftet byder på et væld af aktiviteter for hele familien.
Kulturværftet i Helsingør har i vinterferien uge 7 mange tilbud og programmet byder på et væld af kulturoplevelser for såvel børn som voksne.
Søndag den 9. februar skruer vi traditionen tro helt op for sjov og nostalgi, sætter sving i popcorn-maskinen og viser den fine gamle klassiker Bjergkøbing Grand Prix, lyder det fra Kulturværftet.
Man kan opleve et særligt gensyn med Il Tempo Gigante, det melankolske pindsvin Ludvig, den optimistiske fugl Solan Gundersen med halstørklæde, filttøfler og lav moral – og alle de andre fine karakterer i den rørende norske animationsfilm fra 1975 Bjergkøbing Grand Prix.
Mandag den 10. februar til torsdag den 13. februar ruller man farve-grejet ud og inviterer til klippe-klistre-værksted i Toldkammeret på Havnepladsen. der er gratis adgang.
Onsdag den 12. februar er der quiz for voksne og børn fra 9 år med quiz-master Søren Lampe ved roret. Og alt bringes i spil og spørgsmål – fra cykelsport til stjernebilleder – fra traditionel trivial til tegnedyst. Det bliver en sjov quiz i lyd og billeder og naturligvis med flotte præmier til de vindende hold. Der er også gratis adgang her og man man behøver inkke at melde sig til.
Lørdag den 15. februar kan man tjekke ind på Hr. Skægs Hotel, der åbner på Kulturværftet kl. 14.00.
Som altid med Hr. Skæg handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Læring opnås bedst, når man har det godt, og showet er designet til at give børn succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, og på Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.
Har man lyst kan man deltage i fællesspisning hver dag i Toldkammeret kl. 18.00 fra mandag til fredag – også i vinterferien.
Man kan se mere om alle aktiviteterne på www.kuto.dk/vinter og her kan man også købe billetter til arrangementerne der kræver entre.

Artiklen sidst ændret: 2. februar 2020 18:04

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018