ForSea fortsætter sejlads


Af Nanna Rasmussen

ForSea fortsætter med at sejle mellem Helsingør og Helsingborg i perioden til den 13. april. Det gør vi af hensyn til transportbehovet for de rejsende, som er berettigede til at rejse mellem Danmark og Sverige samt for varetransport med lastbil, lyder det fra rederiet.

Sikkerheden for vore passagerer og medarbejdere er altid højeste prioritet, og vi følger derfor de anbefalinger og vejledninger, der gives fra sundhedsmyndighederne i Danmark og Sverige. Nedenstående information udsendes på baggrund af de danske myndigheders beslutning om at lukke grænsen mellem Danmark og Sverige i perioden frem til den 13. april.

 

ForSea fortsætter med at sejle

Det gør vi af hensyn til transportbehovet for de rejsende, som er berettigede til at rejse mellem Danmark og Sverige samt for varetransport med lastbil. Det er vigtigt at sikre fragttransporten til/fra Sverige/Danmark samt sikre overfarten for personer, der arbejder på modsatte side af sundet.

“Corona-epidemien har skabt stor usikkerhed på begge sider af Sundet, hvor mange mennesker har tætte forbindelser både arbejdsmæssigt og privat. Hos ForSea gør vi alt, hvad vi kan, for at dække vores kunders behov. Vi er fast besluttede på at leve op til vores samfundsansvar og gøre alt, hvad vi kan for at sikre forbindelsen over Sundet. Som altid kommer sikkerheden i første række, og vi følger derfor de anbefalinger, der kommer fra såvel danske som svenske myndigheder. Med dem i ryggen sejler vi videre med ambitionen om fortsat at sikre transport over Sundet”, lyder det fra bestyrelseformand for ForSea, Rasmus Christiansen.

Artiklen sidst ændret: 24. marts 2020 13:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018