Gode tips til fredag aften


Af Dorthe Carlsen

Det er blevet fredag aften. Arbejdsugen har sluppet taget i en. Nu venter weekenden. Helsingørliv har gået listen med mulige aktiviteter igennem. Og hånden på hjertet. Det er svært at vælge.

Vi fik tidligere på aftenen tilsendt en video fra åbningen af Lanterne Festivallen – eller det optog, der startede i Toldkammeret. Man kan virkelig mærke, hvordan lyset har været fraværende de sidste måneder.

Helsingør er kendt for sine gode værtshuse, så hvad sker der sådan en fredag – lørdag i Helsingør?

SKUM, Svingelport 1, 3000 Helsingør

Helsingørs Øl og Sportsbar: 15 ølhaner, 10 slags gin, de bedste rom og altid sport på TV.

Men når vi nu er i byen, kunne man jo overveje at lægge vejen forbi SKUM. De har lavet et nyt koncept fredag og lørdag, hvor de forsøger at genoplive dansen på de tidligere så legendariske Svingelport-lokaler. De rydder noget af gulvet for at gøre plads til, at to forskellige DJ´s kan få gæsterne på dansegulvet. Og så er der GRATIS GT’ere mellem kl. 21 og 22🍸🍸🍸

Hold An, Bjergegade, 3000 Helsingør

Hold An inviterer fredag aften på blues rock.  Sidst havde vi en fest, faktisk så vi troede gulvet ville give efter. Vi prøver igen. Friske fadbamser bliver udskænket af det dejlige personale på Hold An. Kom og fest med os. Festen er organiseret af The Green Satellite.

Der er lagt op til noget af en bluesfest på torvet i Helsingør i aften. Der er ingen rygning!

Axelhus Bodega, Sudergade 27, 3000 Helsingør

Fra Hold An til Axelhus er der kun ganske få meter, så når The Green Satellite holder pause, så kan man trække nogle meter længere ned til Axelhus, hvor Joel Andersen underholder.

 

 

 

 

Artiklen sidst ændret: 22. februar 2020 02:42

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018