Guide til service og håndværkere


Af Nanna Rasmussen

SPONSORERET: Det kan nogle gange være vanskeligt lige at vælge, når man står og har brug for assistance fra en håndværker. Det kan være, at nogle rør er sprunget, toilettet er stoppet eller at der er noget, der nødvendigvis skal fikses i huset, som man ikke selv kan klare. – Eller måske du står over for en større flytning fra hus til lejlighed eller omvendt.

Her kan du finde en række håndværkere, der er klar til at yde førstehjælp, hvis noget er gået galt, eller hvis du står over for en større opgave.

 

Sikkerhedsgodkendte folk flytter for dig

Multiflyt

Ingen flytning er for stor og heller ingen er for lille, når man skal have Multiflyt til at hjælpe. Og ikke nok med det -virksomheden er sikkerhedsgodkendt, hvilket betyder, at medarbejderne er godkendt af politiet, som man også hjælper med flytninger. Virksomheden kører også med mad for Region Hovedstaden, det sker dagligt fra Hillerød til sygehuset i Frederikssund.

Virksomhedens ejer, Lars Faxholm, fortæller, at man sørger for alt i forbindelse med en flytning. Lige fra nedpakning over selve flytningen til udpakningen. Og er der længere tid mellem nedpakning og udpakning, sørger man naturligvis også for opbevaring i tiden mellem.

Multiflyt
Ole Rømersvej 7-9
3000 Helsingør
Tlf: 49 20 33 10
www.mutiflyt.dk

 

Grøn varme fra en varmepumpe

Interessen for grøn energi er stadig voksende, og går man med tanker om at få sig en varmepumpe til at lune sig ved enten i sommerhuset eller i helårshuset, er VVS-installatør Casper Andersson den rette mand at henvende sig til.

Efter han for 22 år siden overtog forretningen fra sin gamle mester, har han, ud over alt andet VVS-arbejde, specialiseret sig i netop varmepumper, som er CO2-neutrale og derfor yderst miljørigtige.

Casper Andersson fortæller, at man både kan få en varmepumpe, der arbejder med luft til luft og luft til vand, og at han er leveringsdygtig i begge systemer.

Det behøver ikke at være dyrt at sikre sig varme med en varmepumpe, fortæller han. Han har nemlig indgået et samarbejde med Nærvarme ApS, som sikrer, at man ikke skal have penge op af lommen i første omgang.

VVS-installatør Casper Andersson
Fredericiavej 13
3000 Helsingør
Tlf: 49 20 23 60
Mobil: 40 42 77 76
www.vvs-andersson.dk

 

Her får kloakken det godt

Der findes ikke noget værre, end når der er problemer med kloakken. Det er ikke noget, man lige selv kan klare, og det er en situation, de færreste selv vil klare. Men der er råd for det hos autoriseret kloakmester, Rasmus Ebbe, der i 14 år langsomt har bygget sin forretning op til i dag at beskæftige 10 medarbejdere.

“Vi har specialiseret os inden for kloak-arbejde og laver både opgravningsfri kloak-renovering (strømpeforing), traditionel kloak-renovering, TV-inspektion og rottebekæmpelse”, fortæller Rasmus Ebbe.

Det er vigtigt for os, at kvalitet og service er den bedste, og vi er stolte af vores fagligt kompetente medarbejdere, som giver vores kunder tryghed og sikkerhed i fagligt veludført arbejde.

Rasmus Ebbe
Engholmvej 3
3100 Hornbæk
Tlf: 49 70 40 99
www.rase.dk

 

30 års erfaring med havearbejde

Det er erfarne folk, der går i haven for dig, når du bestiller hjælp fra SL Haveservice i Ålsgårde. Med 30 års erfaring i bagagen tilbyder virksomheden alt lige fra græsslåning, over hække-klipning hos private og boligforeninger til nye anlæg af haver og flisebelægning.

Virksomhedens indehaver, Steen Larsen, fortæller, at intet er for småt eller for stort, når det gælder havearbejde. For nylig har man således lavet 74 små nye forhaver for et boligselskab, ligesom virksomheden i det tidlige forår har stået for anlæg af belægning i en sansehave på en specialskole.

En nylig opsætning af et lille drivhus for en privatkunde viser spændvidden i de muligheder, du som kunde har, når du henvender dig for at få løst en haveopgave hos SL Haveservice.

SL Haveservice
Thorsvej 1
3140 Ålsgårde
Tlf: 21 19 75 00
Facebook: SL Haveservice

 

Inspiration til badeværelse i showroom

Er du på udkig efter ideer til et nyt badeværelse eller en delvis renovering? Så er det en god idé at kigge forbi Lund Christensens showroom i Helsingør. Virksomheden, der er mere end 75 år gammel, viser her de mange muligheder, du kan vælge imellem til dele af et badeværelse eller et helt badeværelse.

Virksomheden, der i dag ejes af Rasmus Aamann, udmærker sig ved også at renovere og indrette nye badeværelser. Så du kan i realiteten se dine muligheder i showroomet, pege på hvad du ønsker, og så kommer virksomhedens medarbejdere og laver det, du ønsker.

”Mange tror blot, at vi viser badeværelser og inventar dertil, men vi laver faktisk det hele”, fortæller Rasmus Aamann, som understreger, at ingen opgave er for lille i virksomheden, der har fokus på private.

Lund Christensen VVS
Støberivej 13
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 20 23
www.lc-vvs.dk

 

Her får boligforeninger og virksomheder god hjælp

I lige knap 10 år har Viridis Ejendomsservice givet en hjælpende hånd til boligforeninger, ejerforeninger, grundejerforeninger samt virksomheder. De to stiftere, Jens Strodl-Olsen og Thomas Gylden, satsede fra begyndelsen på at hjælpe foreningerne med alt lige fra haveservice til trappevask. I dag er virksomheden vokset til at beskæftige omkring 15 medarbejdere, og man er netop begyndt på et nyt område inspireret af corona-krisen.

Jens Strodl-Olsen fortæller, at man er begyndt at tilbyde desinficering af kontorer, trappeopgange og lignende, hvilket kunderne har taget rigtig godt imod. I stedet for trappevasken skiftede man i en periode til at desinficere alt i trappeopgange fra gelændere og dørhåndtag til postkasser med mere. Det vil man fortsætte med at tilbyde – som en ekstra ydelse.

Viridis Ejendomsservice
Fabriksvej 30
3000 Helsingør
Tlf: 40 22 82 28
www. viridis.dk

Artiklen sidst ændret: 26. marts 2020 16:19

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018