Håndværker guide


Af Nanna Rasmussen

SPONSORERET: Hvad end du skal have lavet glasreparationer, isætning af termoruder, udskiftning af vinduer og døre, smedearbejde såsom produktion og montering af stålkonstruktioner eller have slebet eller behandlet gulv. Så frygt ej, der er hjælp på vej. Se her guiden til håndværker-hjælp. 

 

Her udføres alle former for smedearbejde

Hos Hjortgaard Smede & Montage ApS i Hornbæk har de mange års erfaring med smedearbejde. Der er tale om alle former for smedearbejde – fra produktion og montering af stålkonstruktioner af enhver art til mere specialiserede, unikke opgaver.

Hjortgaard Smede og Montage henvender sig både til private og virksomheder. De arbejder i alle materialer: Jern, rustfrit stål og aluminium, alle materialer, som kan arbejdes videre med af en smed.

Arbejdet, hvad enten der er tale om et mindre gelænder til din altan eller en større stålkonstruktion, tilrettelægges og udføres på værkstedet på Borsholmvej.

Virksomheden arbejder tæt sammen med arkitekter og tegnestuer og kan derfor designe løsninger, der passer til jeres specifikke behov. Erfaringen hos Hjortgaard Smede & Montage er, at en tidlig inddragelse i en proces giver både bedre og billigere løsninger. ​

Hjortgaard Smede & Montage er certificeret i henhold til DS/EN 1090-1 EXC 1 & 2, og de arbejder altid på at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid.

Læs mere her

Hjortgaard Smede & Montage
Borsholmvej 21
3100 Hornbæk
Telefon: 4920 3038 / 2961 6338
E-mail: Info@hjortgaardsmed.dk

 

Meget mere end ”bare” glas

Håndværker guide

Man får mere end 100 års erfaring med glas og spejle, når man kontakter Glarmester J. Jensen & Søn A/S. De kan det stolte håndværk, men man får meget mere end det.

Glarmester J. Jensen & Søn A/S kan alt inden for glas: Rådgivning inden for glas og varmetab, energirenovering, hærdede glasløsninger, glasfacader og indramninger.

Glarmestervirksomheden er i høj grad kendte for deres store faglige ekspertise og for de orange vogne, der ofte ses på vejene i vores område. Men virksomhedens fagudlærte glarmestersvende servicerer kunder mange steder på Sjælland.

En af kerneværdierne i virksomheden er, at der ikke bliver gået på kompromis med materialer, og at arbejdet udføres med høj kvalitet. Det sidste sørger faguddannede og engagerede svende for.

Virksomheden har tre afdelinger: Glarmester J. Jensen & Søn A/S i Espergærde og Helsingør samt i Hørsholm. Glarmester J. Jensen & Søn A/S har et stort lager og har derfor hurtige leveringstider – blandt andet af termoruder og spejle på specialmål.

Som ekstra service har de deres egen vagtordning. Det betyder, at de altid kan hjælpe kunderne i en akut situation – også uden for normal åbningstid.

Læs meget mere om virksomheden her

ESPERGÆRDE
Bybjergvej 3
Tlf. 49 13 20 74
glarmester@glarmester-jensen.dk
Åbningstider:
Mandag – torsdag 7.00 – 16.00
Fredag 7.00 – 13.00
HØRSHOLM
Ambolten 7
Tlf. 45 76 66 22
glarmester@glarmester-jensen.dk
Åbningstider:
Vi træffes pr. tlf. alle dage.
Øvrige træffetider: ring for fast aftale
HELSINGØR
Kongevejen 19
Tlf. 49 21 07 95
glarmester@glarmester-jensen.dk
Åbningstider:
Vi træffes pr. tlf. alle dage.

 

 

Her slibes med nænsomhed, og gulvene efterbehandles med svenske lakker og olier

De smukke gulve på M/S Museet for Søfart i Helsingør har nydt godt af Svendsens Gulvservice ApS. Det samme har et utal af kunder i hele Nordsjælland. Udslidte eller problematiske gulve er blevet høvlet, slebet og efterbehandlet professionelt. Men det er da også kun de allerbedste materialer, der tages i brug.

De erfarne, dygtige medarbejdere hos Svendsens Gulvservice ApS kan høvle, slibe og behandle med nænsomhed. De anvender kun de nyeste og bedste svenske Ørebro gulvmaskiner og det schweiziske kvalitets-sandpapir SIA, der er med til at sikre en korrekt afslibning af trægulvet.

Svendsens Gulvservice ApS kan efterfølgende behandle et gulv, så det fremstår i den kvalitet, ethvert gulv fortjener. Det gælder alt fra den klassiske lak- og oliebehandling til moderne hvidpigmenteret lakker og olier. Også her benyttes et svensk fabrikat.

At dømme efter anbefalingerne på Svendsens Gulvservices ApS’ hjemmeside, kan Svendsen Gulvservice deres kram. Kunderne giver dem de bedste anbefalinger.

Læs mere om virksomheden her

Svendsens Gulvservice ApS
H.P.Christensens vej 3
3000 Helsingør

Telefon: 49139280
Mobil: 20152004
E-mail: info@svendsengulve.dk

Kontortid:
Mandag-fredag kl. 9.00 – 16.00

Artiklen sidst ændret: 8. april 2020 16:17

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018