“Handl lokalt” kampagne i EC


Af Nanna Rasmussen

Bestyrelsen på trappen ved Nørre Torv.

#Handl lokalt 

Espergærde Centret søsætter i denne uge en stor ’Handl lokalt’ kampagne. Centret har holdt åbent under hele Corona krisen med langt de fleste af butikkerne og har mødt en stor opbakning fra de lokale.

“I starten af krisen var alle i tvivl om, hvorvidt vi kunne få lov til at holde åbent. Det være sig både byrådet og Erhvervsministeriet, og det endte med, at bolden landede hos Nordsjællands Politi, som heldigvis gav os lov”, fortæller centerkonsulent Ulla Louring-Andersen.

– Vi mærkede selvfølgelig et dyk i omsætningen hos specialbutikkerne, og den første tid var svær, fordi de enkelte butikker skulle finde ud af, hvordan de kunne overholde myndighedernes sikkerhedsforanstaltninger. Politiet var daglige gæster her, og vi havde hele tiden en god dialog med dem.

Mange af vores kunder har givet udtryk for, at de har været særdeles glade for, at de stadigvæk kunne handle det mest nødvendige, og at vi tilmed også startede en udbringningsordning. Vi nærmer os nu normale tilstande, og vil derfor gerne fortælle alle vores kunder, at vi stadigvæk er her for dem, siger hun.

Artiklen sidst ændret: 13. maj 2020 09:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018