Hvad forventer butikkerne i Prøvestenscenteret af Black Friday?


Af Julie Andersen

 

Caia Bøgedal, Frøken Caia

Jeg har pænt store forventninger til Black Friday. Sidste år havde jeg også åbent men havde ikke særlige tilbud. I år har jeg lanterner, firkantede, sorte i to størrelser på tilbud og 15 % på alle adventskranse. Vi har mange forskellige typer. Både den helt klassiske, men også de mere eksklusive og også de mere rustikke. Vi har adventskranse i mange prisklasser.

Tanja Larsen, Lysmesteren:

Black Friday? Der er vi selvfølgelig også med. For tredje gang. Vi kører 20% på hele butikken. Undtaget er ganske få varer og allerede nedsatte varer.

Første år var det i høj grad Le Klit lamper, der gik. Sidste år gik Le Klint, Louis Poulsen og PH lamper. Det er ikke, som man måske kunne tro til at putte under juletræet. Nej, det er mere en lampe, man har gået og forelsket sig i og så benytter man sig af rabatten. Det er klart mærkevarer, vi sælger på Black Friday.

Claus Nissen, Prøvestenens Vinhandel:

Lige nu føler jeg det er stilhed før stormen. Vi har de sidste år skabt en lille tradition i forbindelse med Black Friday. Vi sælger 100 cl portvin til den samme pris, vi tage for den samme portvin i 70 cl flasker: 150 kroner. Det sælger godt.

Så er der jo også julekalenderne, som vi har flere udgaver af. De plejer også at være populære. Vi forventer en travl dag på linje med tidligere år.

Naeal Bouraoui, Bella Mode:

Black Friday var rigtig godt sidste år. Når der er Black Friday, er vi selvfølgelig også med. Vi sælger meget, der skal ligge under juletræet. Ikke mindst Skovhuus Strik, som vi har mange udgaver af. Både som trøjer og cardigans. De holder facon og farver helt fantastisk og kan gå i vaskemaskinen. Vi har 30% på udvalgte modeller og 20% på resten. Vi forventer da også en god Black Friday i år. Folk er meget velkomne her.

Artiklen sidst ændret: 31. januar 2020 17:29

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018