Ide til familien: Lær Helsingør at kende


Af Dorthe Carlsen

Brug tiden på at lære din by bedre at kende 

Lige nu er biblioteker og turistinformationen lukket. Hvor kan man så få hjælp til eller finde oplysninger om Helsingør by? Biblioteket har, når de har åbent mange informative brochure .

For familier med børn er der tre forskellige ruter, ture og opgaver, man som familie kan få en dag eller to til at gå med.

  • Kulturpromenaden i Helsingør er en rute rundt i hele byen og omkring Kronborg. En lille bog med udførlig tekst og historisk gennemgang af hvad I går forbi og hvilke personer der har boet her. Den giver en god historisk indsigt i vores by og den spændende historie byen byder på.
  • Den grønne find vej folder 1 er for familien med lidt større børn. Her skal man parre nogle poster med billeder og løse en rebus. Den er interessant for de lidt større børn. Ruten findes på et link, som man kan følge via Mobilen. Her får man også nogle historiske data med på vejen. Det er jer selv der bestemmer fart og tid på hvor meget I vil nå rundt.
  • Den grønne find vej folder 2. Her foregår det hele på havnene. Et meget mindre areal og hurtigere poster at finde. God til familien med mindre børn.

Tibberup Høkeren, der ligge i Sct AnnaGade 4A, har folderne liggende i butikken og tilbyder at lægge dem frem til afhentning foran deres butik.

-Vi har rigeligt på lager, så kom endelig forbi, siger Nanna Christensen fra Tibberup Høkeren.  I kan få en hyggelig dag med hele familien, hvor I samtidig lære en masse spændende om vores by.

Der er plads nok til at holde god afstand i byen.

Artiklen sidst ændret: 23. marts 2020 23:24

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018