Jørgensen & Co tilbyder facetime-styling


Af Dorthe Carlsen

Jørgensen & Co med nyt koncept: Facetime-styling. Foto: Lars Johannesen

Kreativiteten fejler ikke noget blandt butikkerne i Helsingør. HelsingørLIV starter en serie om små og store tiltag, der gerne skulle resultere i, at flere benytter butikkerne – også selvom de ikke er fysisk til stede.

Ideen om Facetime-styling opstod hos Jørgensen & Co i Stengade i Helsingør.

-Der var en kunde, der skulle bruge tøj til en fest. Hun havde ikke tid til at komme forbi, så Michelle havde hende i telefonen. Hun har handlet hos os før, så vi kendte godt lidt til hendes stil, fortæller Peter Ørtenblad fra Jørgensen & Co.

Mens de to kvinder snakkede sammen, fik Michella en ide. Hun kunne finde lidt sæt frem og ringe kunden op på facetime, så kunne hun se, om det var noget. Det gjorde de så. Kunden blev ringet op. De fik sammen sat et sæt sammen. Kunden fik købt, hvad hun skulle. Betalte med mobilepaye. Pakken blev sendt afsted. Og en ide var sået.

-Vi kom efterfølgende til at snakke om, at det jo var en genial måde at rådgive kunderne på. Når vi facetimer, får vi hurtig en fornemmelse af kunden. Højde, størrelser, stil, hår, farver. Og så kan vi yde stort set den samme service, som hvis kunden kommer fysisk i butikken. Det er en service, der kan bruges i en virtuel butik. Vi kan ikke se, hvordan det sidder, men med vores erfaring går vi ikke ofte galt i byen.

Jørgensen & Co, der i øvrigt barsler med en webshop inden for 14 dage, ser kombinationen af facetime styling og mulighed for at købe deres tøj, sko og accessories på nettet som en ret unik mulighed.

-Hvis du går ind på en webshop, så er du helt alene i verden. Der er ingen til at rådgive dig. Det vi er rigtig gode til er at fuldende din styling. Husk bæltet eller kæden. Skjorten skal helt sidde på en bestemt måde for at gøre noget godt for kunden. Den rådgivning kan vi give stadig med facetime-stylingen, slutter Peter Ørtenblad.

 

Artiklen sidst ændret: 22. marts 2020 22:31

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018