Kvickly i Prøvestenen kåret


Af Dorthe Carlsen

Varehuschef Bruce Jensen og souschef Allan Kejser er klar til at fejre en ny Lottovinder hos Kvickly i Prøvestenscenteret. Nu skal vinderen bare lige opdaget, at han eller hun har vundet. Foto: Lars Johannessen

Distriktets bedste varehus ligger i Prøvestenscentret i Helsingør. Varehuschef Bruce Brøndberg og hans ansatte er fornylig kåret som distriktets bedste Kvickly varehus på Coops lederkonference i Fredericia for 2.200 ledere fra Coops fem kæder deltog.

Titlen som distriktets bedste Kvickly er kædens fine anerkendelse af arbejdet i varehuset og er resultatet af en indsats for at holde en høj butiksstandard og levere en flot kundeoplevelse.

I motivationen hedder det, at varehuschef Bruce Brøndberg sammen med sit lederteam og alle medarbejderne sikrer, at varehuset altid er indbydende og klar til kunderne med inspirerende varer på hylderne, hvilket kunderne også kvitterer for i kundetilfredshedsundersøgelsen. Bruce Brøndberg har været ansat i Coop i sammenlagt 26 år og har haft adskillige chefjobs i Coops forretninger. Han var for mange år siden leder i samme Kvickly i Prøvsestenscentret, men „rejste videre“. I 2018 kom han tilbage til Helsingør.

Artiklen sidst ændret: 18. februar 2020 16:12

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018