Her forberedes genåbning


Af Nanna Rasmussen

I Humlebæk har medarbejderne på Louisiana i de seneste uger forberedt sig på at kunne genåbne med kort varsel – når myndighederne mener, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt.

Museet arbejder med flere scenarier og en række nye tiltag, hvoraf flere allerede var på plads inden nedlukningen. Løsninger og tiltag kan tilpasses og justeres ud fra de meldinger, der løbende måtte komme fra myndighederne.

“Vi er klar med tilpasninger af billetsystem, udstillingsområder, butik og cafe – og så er vi jo på museerne i forvejen dygtige til at tage os af gæster i fysiske rammer med et højt sikkerhedsniveau. Vi er nødt til at udvise tålmodighed og vise fuld respekt for myndighedernes ansvar for vores sundhed, men vi melder os altså klar til en kontrolleret genåbning, der lever op til de krav myndighederne måtte stille”, fortæller Poul Erik Tøjner, direktør på Louisiana.

 

Louisiana

 

Poul Erik Tøjner understreger, at museet har fulgt – og vil blive ved med at følge – både vedtagne regler og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.
Men vi har brugt en del af de seneste uger på at omstille os til en forandret virkelighed, og her vil en kontrolleret genåbning være første, vigtige skridt. Vi ønsker jo, at Louisiana bliver til Louisiana igen, og det sker først i det øjeblik, hvor her er gæster.

 

Forberedelser på en genåbning

Først og fremmest handler forberedelserne om at kunne kontrollere antallet af gæster, der lukkes ind på museet. Derfor er tanken at indføre time slots, – tidsperioder – så man køber billetter med fast starttidspunkt – eller reserverer sådan et time slot, hvis man er medlem af Louisiana Klubben.

“Vi vil undgå lang kø både i vores gård og ved vores billetsalg, og vil selvfølgelig kunne sikre, at her ikke er flere gæster, end det er sundhedsmæssigt forsvarligt. De forhåndsbookede bestillinger reducerer også behovet for interaktion med vores personale, men vi er i øvrigt allerede klar med afskærmning, som vi kender det i supermarkederne og havecentrene”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen sidst ændret: 21. april 2020 15:16

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018