Miss Bagel fra Espergærde går grønnere


Af Nanna Rasmussen

Vores lokal fødevarevirksomhed Miss Bagel er i fuld gang med at omstille sig en grønnere profil.

Det er en ny form for selling point på vegetariske og veganske varer  på linje med glutenfri, laktosefri og fri for tilsætningsstoffer. Dette er man opmærksom på hos Miss Bagel, som leverer brød, kager og te til butikker, restauranter og cafeer.

Forbrugerne vil have gennemsigtighed

– Før i tiden var det ikke nødvendigt at sætte labels på brød, der viser, at varen er uden animalske produkter, men det gør vi i dag. Ellers bliver varen måske valgt fra af vores kunder. De skal have sikkerhed, fordi slutbrugeren er blevet mere kritisk og spørger ind til fødevarernes indhold, siger Lone Kok, direktør i Miss Bagel.

Gennemsigtighed er ifølge Lone Kok et afgørende konkurrenceparameter for alle aktører i fødevaresektoren i dag. Derfor er det vigtigere end nogensinde før for Miss Bagel, at varernes indhold fremgår tydeligt i produktbeskrivelsen.

Flere grønne varer på hylderne i 2020
Miss Bagel lancerede i 2019 vegansk kakaodrik og veganske chai te-produkter under brandet KAV. Lone Kok ser gerne, at Miss Bagel forsætter med at udvide sortimentet af plantebaserede fødevarevarer allerede i år.

– Det er indlysende for os, at vi bliver nød til at være skarpe på den del af forretningen, hvis vi vil være konkurrencedygtige i fremtiden, afslutter Lone Kok.

Miss Bagel har tidligt besluttet at støtte blandt andet Dansk Døve-Idrætsforbund, Espergærde Idræts Forening (EIF), Golf Rock, Helsingør Svømmeklub og Stafet for Livet, Helsingør.

 

Artiklen sidst ændret: 4. marts 2020 22:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018