Ny cafe på Axeltorv


Af Nanna Rasmussen

De to brødre, Morten og Jacob Poulsen indretter på ny, men først skal det gamle inventar ud. Foto: Lars Johannessen

Nu er det sikkert og vist. Restaurant Punjab, der blev til SeSa og som efterfølgende skulle have heddet både Værftet og  Manifesto bliver nu en cafe med navnet Korn.Lokalerne er nu kommet hænderne på et dynamisk tvillingpar fra Holbæk, og nu sker der noget. De har købt lejerne ud og skyder i alt 1,6 million kroner i det.Det dynamiske  tvillinger Morten og Jakob Poulsen er 28 år. De driver i forvejen seks andre caféer under samme navn på Sjælland og på Fyn, og den syvende i rækken kommer altså til at ligge i lokalerne ud mod Axeltorv. Kæden beskæftiger lige nu omkring 150 medarbejdere.
Morten og Jakob  kan ikke lade være med at skabe cafeer og drive cafeer.

Perfekt beliggenhed på Axel Torv

Perfekt beliggenhed
– Jamen, det er der jo alle forudsætninger for, hvis det bliver gjort rigtigt. Lokalerne har en perfekt beliggenhed ved det her fantastiske torv – og så vil vi gribe driften og scenariet for caféen helt anderledes an end før, siger Morten Poulsen til Helsingør Dagblad.
– Alt bliver muget ud af lokalerne. Vi brækker gulvet op og erstatter det med et nyt, der skal males i helt andre farver, alt interiøret inklusiv lamper og bar bliver udskiftet, og kunstlædermøbler og rå murstensvægge er bandlyst.
Det kommende spisested vil byde på en klassisk cafémenu fra helt eller delvis lokale leverandører med burgers, salater, vegetar- og veganer-retter, frokost og brunch, som serveres i små skåle – ikke kun af hygiejniske årsager, men også for at undgå madspild.
Det er planen at holde åbent alle ugens syv dage fra klokken 10 til 22.

Artiklen sidst ændret: 12. marts 2020 16:23

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018