Påskekylling med karse


Af Nanna Rasmussen

Her er en sød variation til den klassiske karse-kreation, som jeg altid lavede med familien til påske.

 

Materialer: 

Vat

Syltetøjsglas

Gul frugtfarve

Karsefrø

Limpistol

Fjer (Gerne i farver)

Øjne (Brug evt. en hulmaskine på sort papir/karton)

Orange karton (Til næb på kylling)

 

Step 1: Bland vand med gul frugtfarve i en skål

Påskekylling med karse

Step 2: Fyld syltetøjsglasset halvt op med vat, og vand det med den gule vandblanding

 

Step 3: Kom lidt mere vat i glasset, og vand det igen

 

Step 4: Klip næb og øjne ud og lim på glasset, der hvor ansigtet af din påskekylling skal sidde

Påskekylling med karse

 

Step 5: Lim fjeren på bagsiden af glasset

Påskekylling med karse

 

Step 6: Drys karsen ud ovenpå vattet – og så skal du bare vente på, at karsen vokser og titter frem 

Påskekylling med karse

 

Ekstra tip: Du kan også lave en lille påskehare, som vist på billedet her

Påskekylling med karse
Lav evt. en lille pom-pom som hale til påskeharen.

 

Artiklen sidst ændret: 28. marts 2020 09:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018