Paula: Krisen får os til at tænke anderledes


Af Dorthe Carlsen

Krisen får os til at tænke anderledes, fortæller indehaver Paula Yau, som driver baby- og børnetøjsbutikken Paula. Foto: Lars Johannessen

Paula Yau, der har børnetøjsbutikken Paula (den tidligere Marie Marolle) i Esperærde Centret er ikke i tvivl.

-Når sådan noget som corona-krisen indtræffer, er man nødt til at tænke om. Vi skal udvikle vores butikker. Og det skal gå hurtigt.

Paula satte en webshop i gang for en måned siden. Den har vi nu sat fuld fart på udviklingen af, fortæller hun. Men inden hun og datteren, der står i butikken, får lagt mere end 500 stykker tøj og sko op, går der lidt tid. Paula Yau håber at have webshoppen klar indenfor en måned.

Nye tanker

Krisen har skubbet på en anden tankegang.

-Når vi går i den daglige trummerum, har man det med at udskyde alting lidt. Der er altid noget dagligdags drift, men lige skal have klaret.

Det gælder om at forsøge at sætte sig ind i, hvad andre, kunderne, kan få et lettere liv af lige nu, hvor man ikke kommer meget ud. Børnene skal stadig ud og lege. Foråret kommer. Der skal andet tøj til. Hvis man nu kan se, hvad butikken har at byde på, kan man ringe til butikken og få bragt tøjet hjem. Uden afgift til fragt.

-Vi kan ikke bare stå og kigge på, så vi er begyndt at lave nogle små video´er af vores tøj. Vi viser det frem på facebook, så folk kan se, hvad vi har. Så kan de ringe. Vi skal nok finde ud af det, slutter hun.

 

Artiklen sidst ændret: 20. marts 2020 17:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018