Præmier på spil: Lav din egen Corona-film og få den vist i Cinema Center


Af Nanna Rasmussen

Biografdirektør Torben Villesen har sat gang i en konkurrence om at lave en fire minutters coronafilm, der kan vises på det store lærred i CIneam Center. Der er præmier på spil. Foto: Torben Sørensen.

Cinema Center i Helsingør sætter et gavekort på 3000 kr på spil som hovedpræmie for at lokke de spirende filmfolk til at forsøge sig på det store lærred i Helsingør-biografen.

“Lav din egen coronafilm som fortæller hvordan du oplever coronasituationen i din del af Nordsjælland”, lyder det i henvendelsen fra biografdirektør Torben Villesen.

Cinema Center sammensætter en jury af kyndige kulturbrugere, som vælger de 10 bedste film blandt de indsendte. Disse udvalgte film, vil så blive vist ved et gratis arrangement på det store lærred i Cinema Center, men først når vi igen må samles og her vil der så være præmier til de 3 bedste film, siger han.

Vi vil gerne give de gode historiefortællere muligheden for, at beskrive den tid vi lever i lige nu. Hvordan føles det at være hjemsendt, sat i karantæne, eller adskilt fra en af sine kære. Hvad er det mest positive du har oplevet under krisen? Måske du har en historie, om et særligt menneske, der har gjort noget for dig under krisen, din lærer måske, købmanden, din nabo? Derfor vil vi gerne invitere alle med en mobiltlf, til at optage en sådan historie, så den kan blive udbredt og måske skabe håb og glæde…

 

Præmier på spil: Lav din egen Corona-film og få den vist i Cinema Center

 

Sådan foregår det

Gå ud og lav den bedste film, du kan. Du vælger selv manuskript, om det skal være en lang selfie, eller du vil få din familie til at spille roller. Fortæl hvordan din verden ser ud lige nu, i corona-perspektiv. Men tænk på, at den skal kunne fortælles i billeder. Klip det hele godt sammen, brug gerne musik, eller andre virkemidler, som du syntes kan underbygge din fortælling og send den til os, siger Torben Villesen.

Filmen må max vare 4 minutter. Formatet er ikke så vigtigt – send MP4, eller link til Youtube, Facebook, eller Vimeo. Men deadline er allerede på søndag d. 10. maj. Fil eller link skal sendes til; mail@cinema-center.dk. oplyser biografdirektør Torben Villesen.

Ud fra de indsendte film, udvælger en jury de 10 bedste, som vi så lægger op på vores Facebook side, hvor vores følgere kan være med til at stemme på den film, de syntes er bedst. Derefter kårer vi de tre vindere. Vinderen kåres ved et “rød løber”-arrangement med prisoverrækkelse.

Hvornår det kan ske, ved vi af gode grunde ikke lige nu, men det vil ske hurtigst muligt, når vi igen får lov at åbne biografen. Hovedpræmien er et gavekort på 3.000 kroner til Cinema Center, 2. præmien er et gavekort på 2.000 kroner og 3. præmien et gavekort på 1.000 kroner til Cinema Center. Det koster ikke noget at deltage, men man skal selv have alle rettighederne til at kunne dele filmen på nettet/Facebook, understreger Torben Villesen.

Artiklen sidst ændret: 1. maj 2020 13:31

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018