Rasmus klarer rotterne


Af Nanna Rasmussen

Rasmus Ebbe driver sit firma med 10 mand på Engholmvej 3 i Hornbæk.

Der findes ikke noget værre, end når der er problemer med kloakken. Det er ikke noget, man lige selv kan klare, og det er en situation, de færreste selv vil klare. Men det er der råd for ved at henvende sig til entreprenør, autoriseret kloakmester og rottebekæmper Rasmus Ebbe, der i 14 år langsomt har bygget sin forretning op til i dag at beskæftige 10 travle medarbejdere, der holder til på Engholmvej 3 i Hornbæk.

Vi har specialiseret os med kloakarbejde og laver både opgravningsfri kloakrenovering – strømpeforing, traditionel kloakrenovering, tv-inspektion og rottebekæmpelse, fortæller Rasmus Ebbe. Det er vigtigt for os, at kvalitet og service er den bedste, og vi er stolte af vores fagligt kompetente medarbejdere, som giver vores kunder tryghed og sikkerhed i fagligt veludført arbejde.

Vi udfører de fleste opgaver på og under jorden – både med egne folk og i samarbejde med vores fagligt kompetente samarbejdspartnere. Vi lægger stor vægt på faglige kompetencer, faglig stolthed og ordentlighed. Kunden er altid i fokus, og det er kundens behov og ønsker, som vi lever af at tilfredsstille. Men vi ønsker dog ikke at gå på kompromis med fagligt korrekt udført arbejde og siger hellere nej tak til en opgave, hvis den ikke skal udføres fagligt korrekt, lyder det fra Rasmus Ebbe.

Artiklen sidst ændret: 8. april 2020 11:28

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018