Rengøring med grøn smiley


Af Julie Andersen

Sponsoreret: Jørgen Tarnow er indehaver af Bruun’s Rengøring, som han startede i Helsingør i 2013. Hos Bruun’s Rengøring går de ikke på kompromis med hverken opgaver eller pris. Det koster dét, det koster – og du får dét, du betaler for.

 

Få det, du betaler for hos Bruun’s Rengøring.

“Vi er sikkert ikke hverken de hurtigste eller de billigste, men vi løser alle opgaver ordentligt fra start af, og der kommer ikke overraskende ekstra udgifter på vores ydelser. Det er bøvlet for alle, hvis vi skal ud og lave arbejdet om – og det kan i værste fald betyde en højere pris for kunden, når det foregår på den måde”, konstaterer Jørgen Tarnow, indehaver af Bruun’s Rengøring.

Vejen til selvstændig

“Jeg startede med at gøre rent som 15 årig for Anders Andersens Rengøring, som dengang lå på en bondegård i Lidmark. Dengang kørte jeg rundt på en Puch Maxi knallert med udstyr til vinduespudsning i en kasse bagpå – det må have set kønt ud”, fortæller Jørgen Tarnow.

Kørekort havde han af gode grunde ikke endnu, så der var ikke rigtigt andre muligheder. Siden kom han i militæret, og i årenes løb har han haft flere pauser fra branchen. Men Jørgen Tarnow er altid endt med at vende tilbage til rengøringen.

“I dag er det heldigvis lidt mere bekvemt det hele. Vi har 10 gode biler med alt hvad vi skal bruge, og jeg er blevet gammel nok til at køre dem”, siger han med et glimt i øjet.

 

Bruun’s rengøring
En af Bruun’s rengørings 10 gode biler

Om ydelserne hos Bruun’s Rengøring

“Rengøringsbranchen er et håndværk. Håndværk udføres af mennesker, og kvaliteten af det arbejde der udføres, afhænger i høj grad af hånden der løser opgaven – selvfølgelig under forudsætning af at man har noget ordentligt udstyr. Vi har begge dele”, siger Jørgen Tarnow.

Hos Bruun’s Rengøring går de også op i, at de hænder de har til rådighed bliver brugt bedst muligt – nemlig ude hos kunderne.

 

Få pudset vinduer i op til 20 meters højde

“Vi tilbyder hele servicepakken, og kan løse alle opgaver for både virksomheder og private – fra rengøring af Fru Hansens private hjem, til små som store virksomheders kontorlandskaber, til udendørs ejendomsservice og vinduespudsning i op til 20 meters højde,” fortæller Jørgen Tarnow.

Grøn smiley

På kontoret sidder et lille team på fire mand og håndterer de administrative opgaver. De sørger blandt andet for at tilrettelægge tidsplaner, betjene kunder og for at sikre ordentlige forhold for alle 18 medarbejdere. Og så sikrer de, at alle overenskomstens gældende love og regler overholdes.

“Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley for vores grundige arbejde og for, at have orden i tingene, og vi er også blevet godkendt til at tage lærlinger. Begge dele er vi naturligvis meget stolte af.” afslutter Jørgen Tarnow.

 

Jørgen Tarnow på vej til en kunde. Foto: Lars Johannessen

Kontakt Bruun’s Rengøring hvis du vil høre mere om deres ydelser her:

Adresse:
H. P. Christensensvej 3 – 3000 Helsingør
Tlf. (+45) 30864105
Web: bruuns-rengoering.dk

Artiklen sidst ændret: 17. februar 2020 09:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018