Sunde bananpandekager…mums!


Af Julie Andersen

Bananpandekager både smager godt og mætter godt, og fungerer i det hele taget som en god start på dagen. Og så tager det ikke mere end fem minutter at tilberede. Se her hvordan du forvandler sunde råvarer til de lækreste og sunde banapandekager, helt uden tilsat sukker og mel.

 

Ingredienser / 1 portion

1 moden banan

2 æg

1-2 spsk. havregryn

1 tsk. kanel

1 tsk. rapsolie eller smør til stegning

 

Topping

1 dl friske bær: eks. blåbær, jordbær, hindbær eller brombær

Flydende honning

Evt. en klat smør

 

Sådan gør du

1: Skær bananen i skiver og læg skiverne i en skål.

2: Bland æg, havregryn og kanel med bananstykkerne og mos det hele sammen.

3: Hæld olie eller smør på panden og fordel dejen i en ønsket størrelse pandekage/r.

4: Server med friske bær, honning og eventuelt en klat smør.

 

Enjoy!

Artiklen sidst ændret: 13. februar 2020 11:18

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018