TDC lægger fibernet til 600 adresser i Kvistgård


Af Helsingør Dagblad

600 husstande og virksomheder i Kvistgård får tilbud om gratis tilslutning til TDC’s fibernet.

Fiber: TDC etablerer fra juli fibernet i Kvistgård og tilbyder samtidigt gratis tilslutning til omkring 600 adresser i udvalgte områder af byen.

Den hyggelige stationsby har 1.157 indbyggere, opgjort i 2019, og det er omkring 150 flere end sidste opgørelse fra 2014. Altså en by i fremgang, og mon ikke et hurtigt fibernet vil gøre Kvistgård endnu mere attraktiv for de nok så populære børnefamilier, der flytter ud fra andre og dyrere områder af hovedstadsregionen.

Kvistgård afgrænses gravemæssigt af Helsingørsvej, Kongevejen og Hornbækvej. Og det er indenfor dette område at de nye 600 fiberkunder skal findes i følge TDCs kort. Og husstande og virksomheder i de områder kan allerede nu bestille gratis tilslutning til TDC’s fibernet på tdcfiber.dk.

Udrulning af det hurtigt net
– TDC har forbundet Danmark i 136 år, og vi vil bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Kvistgård. Fibernet er fremtidens bredbånd, og vi vil gerne bidrage til det digitale Danmark ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser til glæde for borgere og virksomheder, lover Henrik Leu Christiansen, lsom er eder af fiberudrulning hos TDC.

Gratis…
Takker man ja til fibernet-tilbuddet vil adressen snarest blive tilsluttet TDC’s fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning, oplyser TDC.

– For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man dog købe et bredbånds- eller tv-abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

Gamle kobbertråde
– I de områder, hvor vi ruller ud, er bredbåndsmulighederne præget af gamle forbindelser på kobbernetværket, hvor de tilgængelige hastigheder er begrænsede. Vi oplever en massiv stigning i efterspørgslen efter hurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning opnår man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen, siger Henrik Leu Christiansen.

Med en tilslutning til TDC’s fibernet er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere.

Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Der er mere information om fiberudrulningen i Kvistgård på tdcfiber.dk – hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

Der graves fra juli måned og 10 uger frem, oplyser TDC kommunikation til Lokalavisen Nordsjælland.

Artiklen sidst ændret: 31. januar 2020 16:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018