Tidligere supermarked bliver take-away bistro


Af Nanna Rasmussen

Foto: Lars Johannessen.

Hjemmelavet take-away

Daniel Olivencia fra Espergærde åbner en af dagene “Bistro 113” i lokalerne på Mørdrupvej 113, der tidligere husede et lille supermarked. Herfra vil han tilbyde hjemmelavet take-away med alt fra husmandskost til kylling fra rotisserie, salater, burgere med kylling, okse og veggie-udgaver.

Restauratør og tjener Daniel Olivencia har tidligere arbejdet på Marienlyst Strandhotel og Skovriderkroen i Charlottenlund. Og senest har han været erhvervsmægler. Han besluttede at åbne en bistro, fordi han ikke kunne få andet end pizza og burgere i Espergærde, når han kom sent hjem fra jobbet. “Bistro 113” skal være åben tirsdag til søndag mellem klokken 16.00-20.00, oplyser han til Helsingør Dagblad.

“Det skal være et sted, hvor man kan få et godt måltid mad lavet med lokale råvarer og med respekt for bæredygtighed og dyrevelfærd”, understreger Daniel Olivencia.

Der vil være en ’dagens ret’ – f.eks. frisk fisk leveret direkte fra havnen, deller med kartoffelsalat, bøf med håndpisket bearnaise, stegt flæsk med persillesovs og lignende klassiske retter.

Artiklen sidst ændret: 29. april 2020 15:26

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018