Vareudbringning boomer hos Skotterupkøbmanden


Af Nanna Rasmussen

Vareudbringningen boomer hos Skotterupkøbmanden. Her ses købmand Henrik Hansen, der selv tager telefonbestillinger, pakker og kører ud med varerne til kunderne. Foto: Torben Sørensen.

Skotterupkøbmanden på Strandvejen har gennem mange år haft et tilbud om daglig udbringning af varer til kunderne, der af forskellige grunde ikke selv har kunnet hente varerne. En rolig ekstra service, og lidt som det var i de gode gamle dage. Men tiderne er anderledes og der er meget travlt i “udbringnings-branchen”.

“Kunderne har altid kunnet ringe til os mellem kl. 10.00-12.00 og så fået varerne bragt ud samme dag”, forklarer en travl Henrik Hansen, der driver købmandsforretningen på Strandvejen sammen med sin søster Anne-Mette Hansen.

“Og kunderne kan skam stadigvæk ringe, også i disse corona-krisetider. Nummeret kan de huske, men jeg må indrømme at det kniber lidt for dem at huske telefontiden. Den kimer jo nærmest hele tiden”, griner han.

 

Vareudbringning boomer hos Skotterupkøbmanden
Min Købmand Skotterup ligger på Strandvejen 228, Skotterup 3070 Snekkersten

“Men sådan må det være på grund af situationen. Det er jo kun en periode, og vi er da voldsomt glade for at der er omsætning i butikken. Faktisk har vi mere end fordoblet omsætningen, ja næsten tredoblet den her i krisetiden. Vi gik i indeks 355 forleden, og klokken var nærmest ikke passeret 10.00. Vi har mange kunder i butikken og bliver ved at telefonsælge og bringe varer ud, så længe vi har varelageret fyldt”, forsikrer Henrik Hansen, der både tager imod bestillinger, pakker kasserne og poserne og derefter kører varerne ud.

Mange kunder er stamkunder, og jeg ved jo, hvad de mener, når de i telefonen for eksempel beder om “den der specielle cola lige som sidst” eller “flere poser med det der bag-selv mel” eller noget andet, hvor navnet måske lige er forsvundet i farten.

“Jeg vælger altid selv at tage telefonen, pakke og køre ud, for så er det min egen skyld, hvis noget går galt undervejs”, siger han.

Lokalkendskab er nøglen til at undgå mange misforståelser og småproblemer. Henrik parkerer, banker på døren, afleverer varerne, får betaling kontant eller på kort og kører straks til næste på listen.

Artiklen sidst ændret: 25. marts 2020 16:08

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018