Wilma og Katja hjælper til, hvor de kan


Af Nanna Rasmussen

"Vi vil meget gerne hjælpe - selvfølgelig helt gratis. Bare giv os en indkøbsliste eller en hundesnor (og meget gerne en hund)", siger de to gymnasieveninder Wilma Riemer Eis og Katja Juel Huusom fra Espergærde. Foto: Lars Johannessen

Gymnasiepigerne Wilma og Katja tilbyder deres hjælp til sårbare

I sidste uge oprettede Helsingør Dagblad Facebook gruppen “Corona – vi hjælper hinanden i Helsingør”, og ligesiden er det væltet ind med tilbud om hjælp og gode råd fra borgere, der vil hinanden det bedste i denne svære tid.

Nogle af dem, der melder sig i fællesskabet, er de to gymnasie-veninder og klassekammerater fra Espergærde Gymnasium, Wilma Riemer Eis og Katja Juel Huusom, der ligesom alle andre elever er blevet sendt hjem fra skole på grund af Corona-virus.

“Nu skal vi bruge tiden på at prøve at kigge lidt ud over vores egen næsetip”, lyder opfordringen fra de to gymnasie-elever, der går i 2.g på EG.

 

Tilbud om hjælp til udsatte

De to pigers tilbud om hjælp består blandt andet indkøb, hundeluftning og børnepasning – og de gør det gerne helt gratis.

Da Wilma og Katja kun har mulighed for at gå eller cykle, så foretrækker de at sige ja til at hjælpe i Espergærde. Du kan kontakte dem via Helsingør Dagblads facebook-gruppe “Corona – vi hjælper hinanden i Helsingør”.

Læs den fulde artikel her

Artiklen sidst ændret: 16. marts 2020 13:19

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018