Passagefestival 2019

VELKOMMEN TIL PASSAGE FESTIVAL 2019 – 27. juli til 3. august

PASSAGE Festival arrangeres af Helsingør Teater og Dunkers Kulturhus.
Festivalen er en af Nordeuropas største internationale gadeteaterfestivaler.

PASSAGE Festival har altid været et møde mellem det helt lokale og det internationale. Mellem mennesker, der er hér, lige nu hvor det sker. Mellem byens borgere og ambitiøse kunstnere. Den virkelige styrke ved festivaler i det offentlige rum er dette møde, som ikke bare kan bryde en tilvænnet forestilling om hvad byen er, men også bringe et helt nyt og uventet  perspektiv på et sted eller på os selv.

Gadeteater taler ikke til et uddannet publikum, men til alle. PASSAGE Festival har i mange år forfulgt denne strategi ved at præsentere gadeteater i almennyttige boligområder, for danskere, immigranter og flygtninge, for børn og voksne. På festivalen i 2019 bliver det tillige på plejehjem for de ældre medborgere, der bliver flere og flere af.

Og så glæder vi os selvfølgelig til at vise jer en række internationale gadeteaterforestillinger i verdensklasse, for hele familien! Fra morgen til sen aften, i gader, baggårde og på kajer og torve i Helsingør og Helsingborg. Hver dag under PASSAGE Festivalen kan du finde anmeldelser og program for festivalen her på Helsingør Dagblad.


Helsingør Dagblad Copyright © 2018